AKO TE PUSTIMO KUĆI, NEĆEŠ DOČEKATI JUTRO! Džanan Musa se setio pakla kroz koji je prošao: Mislio sam da se neću izvući!

Bosanac Džanan Musa, MVP ACB lige i novi košarkaš Reala, prošao je kroz pravi pakao posle jedne utakmice prethodne sezone!

On je, gostujući u podkastu Inkubator, otkrio jezive detalje i pakao koji je prošao posle jedne utakmice Breogana.

Musa je, posle udarca koji je dobio u vrat, bio na korak od smrti:

– Bilo je strašno. Uhvatio sam se za vrat i nisam mogao da pričam. Prišao sam sudiji, pokušavam da mu kažem, ali ne ide glas. Na poluvremenu ulazim u svlačionicu, stanem pred ogledalo i vidim grkljan sa strane stoji. Mislio sam da mi nešto nije u redu s očima – počeo je priču Musa, pa nastavio:

Vratio sam grkljan, a on se lagano pomera na stranu. Neverovatno. Doktor kluba je ušao, pomerao je grkljan i ja sam propričao. Odigrao sam tu utakmicu, sve je bilo savršeno i nakon utakmice doktor mi je rekao da idem kući i da ćemo ujutru na pregled. Smatrao je da nije ništa opasno čim sam mogao igrati.

Tek posle utakmice kreće drama za Bosanca:

– Otišao sam za svaki slučaj u bolnicu da budem miran, da mogu zaspati. Došao sam u bolnicu, videli su hematom i za svaki slučaj su me poslali na CT. Čekao sam i tipkao na telefon s Mahalbašićem šta da mi naruči u restoranu. Zatim ulazi pet doktora. Uhvatio me je za ruku jedan od njih i govori mi: Nemoj da se prepadneš, sve će biti u redu, ali ako te pustimo kući, nećeš se ujutru probuditi!

Musa se, sa razlogom, uspaničio:

– Nije mi bilo ništa jasno. Saopštili su mi da me za 10 minuta moraju hitno operisati. Pokazali su mi snimak grkljana, rekli su mi da dišem bukvalno dva posto i da se svaki tren može zatvoriti i da mi u tom slučaju nema spasa. U tom trenutku ni košarka, ni utakmice, ništa mi nije bilo bitno. Samo sam nazvao porodicu, bukvalno da se oprostim. Poslao sam u grupni čet Breogana poruku da se drže, da svima bude srećno u karijerama. Mislio sam da se neću izvući – otkrio je Musa.

Ipak, sve se završilo u najboljem redu, a Bosanac je posle sezone iz snova stigao do Reala iz Madridan.

NOVI GRAFIT ZA JOKIĆA: Hoće neko na basket? (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Jovana Guzijan – Kristijano Ronaldo me mnogo nervira zbog…

 

3 Komentara

    Mogao je doktor kluba da ga nosi na duši

    Moglo je skupo da ga košta što je završio utakmicu

Postavi odgovor