Efes u potrazi za pojačanjem, ali NBA stvara smetnje

Posle dvogodišnje vladavine evropskim kontinentnom, Efes je prethodne sezone ostao bez plasmana u plej-of Evrolige, da bi na kraju sezone Erdem Džan zamenio Ergina Atamana na klupi turskog kluba.

Početak sezone je iza ugla, a Efes ne krije da razmišlja o angažovanju još jednog visokog igrača. Generalni direktor Alper Jilmaz je istakao kako klub traži rešenje, ali da neće praviti ishitrene poteze.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Ne želimo da potpišemo samo da bismo potpisali. Ne želimo da potpišemo igrača samo zato što je slobodan igrač. Umesto toga, želimo igrača koji bi promenio tim i imao snažan pozitivan efekat“, rekao je Jilmaz.

Funkcioner Efesa je otkrio kako čekaju pojedine igrače, koji vagaju da li da izaberu NBA ligu ili istanbulski klub.

„U kontaktu smo sa tri igrača, koji su svi rekli da čekaju ponude NBA pre konačne odluke“.

“Svaki dan nam se nude i drugi igrači”

Bonus video:

4 Komentara

  Sta misle Turci,da se iz NBA tek tako mogu uzimati igraci!!!!

  Odgovori

  Moraju nadoknaditi odlazak najboljih igrača nekako

  Odgovori

  Pametna je odluka da se ne požuruje sa potpisivanjem bilo kojeg igrača samo zato što im treba, ako se strpe dovoljno mislim da će im naleteti baš onakav kakav im treba da malo podigne klub

  Odgovori

  Ovo je realnost svih timova u Evropi da kad pregovaraju sa slobodnim igračima prvo čekaju hoće li NBA uzeti te igrače pa ako ih oni neće onda ih evropski klubovi mogu dobiti

  Odgovori

Postavi odgovor