Dvojica srpskih sudija na Fajnal foru Evrolige

Evroliga se polako sprema za najvažniji događaj u sezoni – Fajnal for u Berlinu. Za evropski tron će se boriti Real Madrid, Panatinaikos, Olimpijakos i Fenerbahce, a sada je određeno i ko će deliti pravdu na parketu “Uber Arene”.

Među osmoricom sudija našli su se i srpski arbitri Ilija Belošević i Uroš Nikolić, a uz njih će pištaljku oko vrata na završnom turniru elitnog evropskog takmičenja nositi i Mehdi Difala, Damir Javor, Emin Mogulkodž, Karlos Peruga, Sreten Radović i Fernando Roča.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Čak sedmorica od ovih arbitara već imaju iskustvo sa Fajnal for turnira Evrolige. Najveće svakako iza sebe ima Belošvić, kojem će turnir u Berlinu biti 10.

“Baš kao i igrači i timovi na Fajnal foru, izuzetnost je potrebna da bi se steklo mesto među sudijskim ekipama, tako da sam ponosan što imamo ove godine osam elitnih profesionalaca koji dolaze u Berlin”, rekao je Daniel Ijerzuelo, direktor suđenja Evrolige. “Njihovo zajedničko iskustvo i umeće pomoći će da se osigura vrhunski fer plej na ovogodišnjem Final Four-u.”

Fajnal for u Berlinu je na programu od 24. do 26. maja.

Bonus video:

4 Komentara

    Bravo za Iliju i Urosa,ovo je znak da su ozbiljne sudije.

    Valjda nece ovde da se obrukaju,a pogotivo ovde “omiljeni” sudija Javora!!

    Videćemo hoće li imati primedbe na način suđenja naših sudija na tako važnim utakmicama

    Svaku utakmicu odrade odlicno bez fresaka imaju ozbiljan kvalitet i organizacija je to prepoznala i ukazala im poverenje

Postavi odgovor