Jokićeva oda Beogradu uz Denverov pobednički recept

Nekako olako prihvatamo da je Nikola Jokić MVP. Valjda je isti slučaj kao i sa Novakom Đokovićem. Naviknu nas da je nenormalan uspeh normalan, svakodnevica… Treći put najbolji na svetu – to baš i nije uobičajen uspeh. Ali ni sam Jokić ne daje previše važnosti prestižnom priznanju.

Nikoli je jedini važno da Denver pobeđuje, a sinoć je prekinuo niz od dva poraza i osigurao da se polufinalna serija vrati u Kolorado. Posle pobede nad Minesotom, zahvalio se Beogradu, čija je kula bila obojena u znaku Jokića.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

“Video sam, video sam…. Nisam očekivao, ali znači kada je ceo Beograd video. Hvala na tome. Što se tiče utakmice, mnogo bolja energija, mnogo više agresivnosti. Igrali smo brže i pametnije. Nismo imali mnogo izgubljenih lopti, pogađali smo šuteve… Dobro smo skakali u odbrani. Jedna kolektivno sjajna utakmica”, rekao je Somborac.

Nije mnogo pametovao o narednoj utakmici, koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka.

“Nadamo se da će biti isto tako. Pogledamo film, pa ćemo videti”.

Atmosfera u Minesoti je bila prilično bučna… Ali navikao je Jokić na mnogo bolje atmosfere, tako da nije imao dodatan motiv.

“Za mene lično, nije. Moguće da jeste za neke od momaka, za mene ne. Ja sam bio zainteresovan samo za to kako da dobijemo slede ću utakmicu i tako će biti i u nedelju”.

Bonus video:

2 Komentara

    Naravno da je video kad je bilo na svim društvenim mrežama

    Jokica bas briga za Beograd i Srbiju…vidi se to po njemu

Postavi odgovor