Stiv Ker analizirao finale: Jokić će dominirati bez obzira na sve, Mareja treba zaustaviti

Trener Golden Stejta Stiv Ker je analizirao drugi meč Denvera i Majamija i takođe pohvalio potez trenera gostujuće ekipe Erika Spolstre.
Ker kaže da je preudno po Hit bila defanziva na Džamalu Mareju što je na sebe preuzeo Džimi Batler.

“Pomenuo si ih, počevši od Lava. To je omogućilo Džimiju Batleru da čuva Mareja. Nisam pričao sa Spolstrom, ali vidim ga kako igračima na sastanku govori, “Marej je glava zmije, ne Jokić”, rekao je Ker.

Marej je u drugom meču bio ispod plej-of proseka (23 poena), pošto je završio sa 18 poena sa 7 od 16 pogođenih šuteva. Ker smatra da je ta činjenica bila bitnija od bilo čega drugog za ishod meča.

“On (Nikola Jokić) će dominirati bez obzira na sve. Mislim da su u Majamiju rekli da je Marej taj koga treba zaustaviti, tako da su krenuli sa Lavom, a Batlera stavili na Mareja. Pritisnuli su ga prilično i zaista uradili sve da ga izbace iz igre”, rekao je trener Golden Stejta.

Serija između Denver Nagetsa i Majami Hita je sada u egalu pred duele u Floridi gde će gosti sada imati da odgovore na zamku koju je priredio strateg Hita. Pred Jokićem i ekipom je veliki izazov.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Ako su pametni u timu Denvera osmah će napraviti taktiku da spreče zaustavljanje Mareja

    Dobro je znati da Majami ima taktiku koja izgleda uspeva, shvatili su da Jokića ne mogu zaustaviti pa su se fokusirali na ostale igrače i to im je donelo pobedu

    Zaustavili su ih i to u gostima igrači Miamia moje lično mišljenje ds Denver be moze ovo da osvoji

    Pred Denverom i Jokicem je jedna izuzetno teska i vazna utakmica,nadajmo se da ce uspesno da je odigraju….

Postavi odgovor