JOVANOVIĆ PRED DUEL SA EVROLIGAŠEM: Potrebno je da budemo 40 minuta fokusirani!

Trener košarkaša Mege,Vladimir Jovanović, prokomentarisao je naredni meč svog tima protiv Crvene zvezde u ABA ligi.

Iskusni stručnjak se osvrnuo na broj mečeva koji je naredni rival imao u prethodnom periodu.

Crvena zvezda je tim koji igra na dva fronta. Oba takmičenja, Evroliga i ABA liga, zahtevaju potpunu ozbiljnost i sigurno im nije lako, s obzirom na kadrovske probleme koje imaju, da pruže maksimum. Bez obzira na to, radi se o jako kvalitetnom i iskusnom timu gde na svakoj poziciji ima više kvalitetnih igrača koji mogu u svakom trenutku utakmice budu pojedinci na koje će tim da se osloni – izjavio je Vladimir Jovanović.

Trener Mege zna kako treba igrati protiv rivala kao što je Crvena zvezda.

Što se nas tiče, treba da budemo stvarno koncentrisani jer Zvezda će znalački iskoristiti priliku ukoliko se desi pad koncentracije ili pauza u intenzitetu. Potrebno je da budemo praktično 40 minuta jako fokusirani, kako u odbrani, tako i u zatvaranju njihovog skoka, dok u napadu moramo da budemo sa tačnom idejom da bismo imali priliku da napravimo korektnu utakmicu – dodao je Vladimir Jovanović.

Meč dva tima na programu je u ponedeljak od 18.00.

U PRVOM PLANU MLADI IGRAČI: Jovanović zadovoljan sezonom!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: RADNICKI 1923 ZVEZDA I PARTIZAN CUKARICKI – Meridian PES Predictor ep.105 @Beki

 
 

2 Komentara

    Velika istina koju je nagovestio Jovanovic!Treba postovati jakog protivnika koji igra na dva fronta i u ABA ligi i u Evroligi,a koncentracija je kljuc uspeha….Ne dozvoliti ni trenutak slabosti….A onda su cuda moguca….

    Svjestan je molimo težak meč ih očekuje i da će tesko do pobede,mada dobrim pristupom i uz dosta sreće mogu da izbenade protivnika

Postavi odgovor