MOĆNA ZVEZDA Šampioni pale motore, strašna ekipa držala čas Turcima

Košarkaši Crvene zvezde upisali su pobedu i u drugoj prijateljskoj utakmici. Crveno-beli su ovoga puta bili bolji od Darušafake sa 92:73.

Izabranici Milana Tomića su pokazali još jednom koliko su dobri, s obzirom na to da im je ovo druga pobeda na pripremama. U prvoj utakmici su trijumfovali protiv Brose Bamberga (90:74).

DA LI I VI VERUJETE DA KOŠARKAŠI SRBIJE
OSVAJAJU SVETSKO ZLATO?

Koliko je Zvezda pre svega napadački moćna pokazuje i činjenica da su u oba meča postigli 90 ili više poena. To posebno daje na značaju ako se zna da je u ovoj fazi priprema fokus na fizičkoj spremi, te da su teške ruke i noge.

Nije prošlogodišnji učesnik Evrolige ličio na tim koji može da pobedi šampiona Jadrana, pa je pretrpeo težak poraz.

Ako se po jutru dan poznaje ovo će biti veoma uspešna sezona kluba sa Malog Kalemegdana. Kao i na prošlom meču ponovo su bitnu ulogu imale novajlije, koje već sada pokazuju da će biti ozbiljna pojačanja.


Zvezdu je do trijumfa predvodio Stratos Perperoglu sa 17 poena, pratio ga je Džejms Gist sa 14, dok je Lorenco Braun dodao 11 poena.

Crvena zvezda: D. Braun 6, Čović 5, L. Braun 11, Perperoglu 17, Davidovac 7, Nenadić, Beron 5, Dobrić 6, Gist 14, Dženkins 4, Simanić 8, Jovanović 4, Odžo 5.

Naredni pripremni meč crveno-beli igraju protiv Mornara iz Bara u subotu 8. septembra takođe u Beogradu.

OBAVEZNO POGLEDAJTE Dušan „Mr. Bullutproof“ Bulut: Šanse Srbije na SP, trojka protiv Amera i trka sa Miličićem na 100m

Postavi odgovor