HUMANOST, TERENI, AKCIJE Meridian to radi drugačije!

Leto se i kalendarski bliži kraju. Bilo je baš vruće, i temperaturno, i usled svih akcija koje je Meridian spremio samo za vas.

Vruće leto uz najbolje Meridian humanitarne akcije, terene, poklone… Ne može bolje!

Zato se spremite za još zanimljiviju jesen koja stiže jer Meridian i te kako pazi na sve svoje igrače, ali to nije sve.

Humanost na delu. Pokloni. Bonusi. Vredne nagrade. Promocije. Noviteti. Tereni za buduće asove. Posebna iznenađenja.

Šta još? Sa Meridianom ste uvek na dobitku! I kada niste na vrhu, i kada možda niste pobedili ili niste na dobitku, a zajedno sa Svetislavom Pešićem odneli smo najveću pobedu.

Humantiarna akcija zajedno sa trofejnim trenerom i legendarnim stručnjakom bila je nešto drugačije, akcija koja je podigla celu Srbiju na noge.

Posetili smo Svetislava Pešića u Pirotu i zajedno sa njim pomogli onima kojima je najpotrebnije u njegovom rodnom mestu, a posebno najmlađima.
Te pobede na humanitarnom terenu definitivno su vrednije od svake druge, odnosno nemaju cenu.

Meridian će zato sigurno nastaviti istim putem i zajedno sa asovima srpskog sporta dokazivati kako je i nemoguće zapravo moguće. Jer – najbolji idu uz najbolje, a šampionsko srce kuca u samo jednom ritmu!

ZA DOSTOJANSTVEN KRAJ: SRBIJA – ČEŠKA, MEČ ZA 5. MESTO NA MUNDOBASKETU!

Zahvaljujem se Meridianu na ovoj inicijativi. Uvek sam spreman za takve akcije i nadam se da će svi ostali moji prijatelji sportisti, kao i do sada, učestvovati u svim humanitarnim akcijama koje mogu da pomognu – rekao je tada Pešić i veličinu pokazao time što je honorar za snimanje reklame usmerio u humanitarne svrhe.

Tokom leta smo nastavili da nižemo pobede, pa smo na Novom Beogradu potpuno renovirali i opremili jedan košarkaški teren.

Jer, Meridian misli i na buduće asove, ne samo aktuelne. Igraće se košarka u zemlji košarke i posle Svetskog prvenstva u Kini.
Sa željom da se lopte opet gule do krajnjih granica Meridian je najlepšim bojama obojio još jednu priču.

Novi koševi i table, nove mrežice, lopte i potpuno renoviran i opremljen teren koji je otvorio centar Crvene zvezde Nikola Jovanović. Talentovani košarkaš je letos cele pripreme proveo sa reprezentacijom Srbije.

Mnogo mi je drago i počastvovan sam što me je Meridian pozvao da zajedno otvorimo ovaj teren. Baš je lepo videti ovoliko mladih sa košarkaškom loptom. Bitno je i lepo da se bave sportom, a ako se odluže za košarku onda mi je još draže. I u budućnosti ću sa zadovoljstvom biti deo Meridian akcija – poručio je Jovanović.

I ne zaboravite, sa Meridianom i nemoguće postaje moguće!

OBAVEZNO POGLEDAJTE Odbojkašice Srbije osvojile Evropsko prvenstvo 2019: Zlatne šampionke, Balkon, sjajan doček i izjave

Postavi odgovor