Kraj dinastije? Klej Tompson bi posle 13 godina mogao da napusti Voriorse

Klej Tompson jedan od stožera šampionske generacije Golden Stejt Voriorsa bi posle više od decenije boravka u Ouklendu mogao da promeni sredinu tokom leta.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

Iskusni bek imao je velike probleme sa povredama kolena i Ahilove tetive zbog čega je propustio čak dve sezone i dobar deo sezone 2021/22.

Međutim, po povratku na parket pokazao je da i dalje može da igra na zavidnom nivou. U povratničkoj sezoni prosečno je beležio 22 poena u proseku, da bi ove sezone pao na 17,6 poena u proseku.

Kako se Tompson se nalazi u poslednjoj godini važećeg ugovor sa Voriorsima, a nije prihvatio ponudu Golden Stejta da produži saradnju na još dve godine za 48.000.000 dolara, izvesno je da će se okrenuti tržištu tokom leta.

Šems Čaranija i Adrijan Vojnarovski su najavili da bi Tompson na leto mogao da razmotri opcije drugih klubova, a prema pisanju Tima Kavakamija novinara “The Athletic-a” najveće interesovanje je pokazao Orlando.

Medžik u svom sastavu ima veliki broj mladih i talentovanih igrača, ali im nedostaju šuteri i iskusni igrači, pa se Tompson nameće kao idealan izbor.

Tompson je draftovan od strane Voriosa 2011. kao 11. pik na draftu, a tokom mandata u Ouklendu osvojio je četiri titule prvaka NBA lige i pet puta bio član Ol-star utakmice.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Velika steta za njega,povfede su ga ubile nazalost!

    Zasto da ne malo promene i karijeri dovro bi mu došlo možda pronadje svoju igru neđe drugo ovde nista nije pokazao posle povrede

    E to bi stvarno bio kraj jedne cudesne ere u NBA ligi

Postavi odgovor