KRSTIĆ OTKRIO TAJNU: Teo mi je kum, ali nismo pričali godinu dana!

Izašao je film u produkciji Evrolige “Land of MVPs” gde se govori o Jokiću, Miciću i Teodosiću, a Krstić je podelio zanimljivu informaciju!

Legenda srpske košarke je bio saigrač plejmejkeru Virtusa tokom zajedničkog boravka u CSKA i reprezentaciji Srbije.

Tokom reprezentativnih obaveza došlo je do svađe koju nisu mogli godinu dana da ostave po strani.

Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali – izjavio je Krstić.

Nakon ovoga prisetio se pozitivnih momenata i medalja i uspeha koji su zajedno ostvarili.

– Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013 u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji ‘pet’, dobio sam mnogo lakih koševa. Ne morate da budete mnogo dobri igrači da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale igrače čini boljim. To je veoma važno za velike igrače – dodao je kum Miloša Teodosića.

Podsetimo, ovo nije prvi put u srpskoj košarci da najbolji tandem neke ekipe, reprezentacije ne komunicira međusobno. U istoj “čorbi” bili su Đorđević i Danilović!

JOŠ PRIZNANJA ZA SRBE! Micić i Lučić u drugoj petorci Evrolige!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: EKSKLUZIVNO: DODELJENA PRVA KARTA ZA SVETSKO U KATARU! | Meridian, igraj za Katar 2022

 

2 Komentara

    Sve ce se to srediti,male nesuglasice nas cine jos boljima i jacima!!!!

    Kao deca neka hahah i deca se bolje ponasaju,bar rese nesuglasice.

Postavi odgovor