Sramne scene na derbiju – Lesor pesnicom na Petruševa, reagovao i Obradović, umalo došlo do opšte tuče (VIDEO)

Završnicu utakmice između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet obeležila je serija fizičkog koškanja, ali na kraju nije došlo do većeg incidenta.

Tokom celog meča tenzija nije manjkalo, da bi se na kraju sve zakuvalo. Kako javljaju naši reporteri sa lica mesta, centar Partizana Matijas Lesor napao je centra Crvene zvezde Meridianbet Filipa Petruševa.

On je, odmah nakon isteka vremena, odgurnuo srpskog centra, a onda ga udario pesnicom u glavu, što možete videti na kraju priloženog snimka.

Nakon toga su praktično svi igrači utrčali na teren, pa je sprečena eskalacija.

Trener Partizana Željko Obradović je odmah prišao Zvezdinim igračima, trudio se da smiri situaciju i da porazgovara sa Petruševim, da bi potom crveno-bele ispratio do tunela.

Podsetimo, Partizan je nakon velikog preokreta savladao Crvenu zvezdu Meridianbet.

6 Komentara

  Potpuno sam sokiran ovakvim siledzijskim ponasanjem za koje nije bilo povoda,trebalo bi ga debelo kazniti i msuspendovati,jer ovako se ne daje primer mladima!!!

  Odgovori

  Bez razloga, smatram, nije reagovao!

  Odgovori

  Po ovom snimku možda je Petrušev nešto neprimereno rekao Lesoru pa je ovaj isprovociran odreagovao

  Odgovori

  Bez razloga, smatram, nije reagovao!

  Ne razumem odakle Lesortu pravo da se ovako ponaša na terenu pa makar je utakmica bila završena, to nije sportsko ponašanje

  Odgovori

  Derbi kao derbi bio je odličan gledali smo vrhunsku košarku ali ovaj potez Lesora upropastio je ceo utisak I pokazao koliko je primitivizam zastupljen u našem sportu

  Odgovori

Postavi odgovor