Poznato lice u Baru - Luković opet u Mornaru

Uroš Luković se vraća u Mornar. Iskusni centar će pokušati da pomogne ekipi iz Bara koja je u teškoj situaciji posle devet kola u ABA ligi, gde je zabeležila samo jedan trijumf.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Luković je uživao u crnogorskoj luci gde je igrao od 2017. do 2021. godine. Posle je nosio dres Zadra, a u Mornar se vraća iz Metalca.

Ekipa Mihaila Pavićevića je poslednjih dana dovela Ferona Hanta i Aleksandra Bursaća, a sada planira beg sa dna regionalnog takmičenja i sa iskusnim 34-godišnjim centrom. Luković je u bogatoj karijeri igrao na zavidnom nivou i za Partizan, posle čega je i stigao u Bar. Igrao je 213 santimetara visoki Beograđanin i za FMP, Saragosu, Kumanovo, Tartu, Kožuv, MZT Skoplje, Zadar, Lovćen i Metalac.

Bogdan Bogdanović je ubacio barem jednu trojku u 29 uzastopnih utakmica (drugi najduži niz u njegovoj karijeri) a dve ili više u 13 uzastopnih mečeva (imao je dva niza veća od toga).

Bonus video:

Postavi odgovor