Mornar tone sve dublje, Pavićević najavljuje čistku: Moramo da napravimo rez

Mornar je pretrpeo poraz od Mege u minulom kolu ABA lige, čime se nalazi na dnu tabele sa skorom 1-6. Kao soluciju za izlazak iz rezultatske krize Mihailo Pavićević vidi promenu igračkog kadra.

Trener ekipe iz Bara je u više navrata ove sezone kritikovao svoje igrače i javno govorio kako nisu dorasli izazovima regionalnog takmičenja, što je ponovo naglasio.

“Prvi put me bilo sramota gledajući kako igramo. Otkad se bavim ovim sportom prvi put me bilo sramota. Čestitam Megi na zasluženoj pobedi. To je nivo mnogo veći od nas. Veliki procenat naših igrača uopšte nije ni blizu ovog nivoa ABA lige. Ali, najgore je to što, ako zaostaješ što se tiče talenta, onda bi trebalo da se boriš i pokažeš želju i volju, a mi ovde jednostavno nemamo ni to”, rekao je Pavićević, pa najavio odlaske pojedinih igrača u nastavku sezone.

Ovako će biti teško nastaviti, moramo da napravimo rez. Da li će to biti veliki rez, da se zahvalimo jednom broju igrača, da probamo da se izvučemo do kraja sezone, jer očigledno da ova družina nema ni karaktera, ni volje ni želje. Bilo je tužno gledati nas u dvorani „Topolica“, otkad igramo ABA ligu mislim da nikad Mornar gore nije izgledao”.

Mornar koji je u jako lošoj seriji rezultata u narednom kolu gostuje Crvenoj zvezdi Meridianbet.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Pa ako uzmemo u obzir ovako lose reultate … mislim da će dosta njih biti visak u klubu

    Mislim da oni ne moze vise od ovoga sa ovom ekipom

Postavi odgovor