Bogdanović ne zaboravlja Partizan i veruje u Vasu Micića: Može da igra u NBA ligi

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atalanta, otkrio je da redovno prati utakmice u Evroligi, a da najviše gleda utakmice bivših klubova – Partizana i Fenerbahčea.

„Pratim Evroligu, trudim se da odgledam što više utakmica, naravno najviše Partizan i Fenerbahče, jer su to moja dva tima. Nadam se da će Bjelica uskoro da se vrati u tim Fenerbahčea i da će biti bolji sa njim“, istakao je Bogdanović u intervjuu za „Mundo Deportivo“.

Srpski košarkaš je ponikao u Partizanu, a sa Fenerbahčeom ima titulu Evrolige.

Bogdanović je upitan o mogućem dolasku Vasilija Micića u NBA ligu koji već godinama unazad ima nameru da promeni sredinu.

„Može da dođe, ovde ima prostora za njega da igra. Potrebna mu je finansijska motivacija, kao i važna uloga u timu. On je broj jedan u Efesu, teško je da se navikne na neku drugu ulogu. Sigurno je samo da Vasa ima sve kvalitete za NBA ligu“, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Od Partizana je sve u njegovom životu krenulo na bolje to fe uvek biti njegov klub realno ,A Micica i mi jedva čekamo da vidimo u NBa ligi

  Sasvim normalno i za ocekivanje da svaki igrac prati razvoj klubova u kojima je igrao i odakle je dosao…Tako da nas Bogdan Bogdanovic ne propusta sve vezano za Partizan i Fenerbahce,a sto se Micica tice u pravu je kad kaze da ima sve sto je potrebno da zaigra u NBA ligi….

  Ni Partizan nikada neće zaboraviti Bogdanovića, nadamo se da ćemo ga jednog dana ponovo videti u crno-belom dresu

  Mislim da je zreo za NBA ,ako sada ne ode ,tesko da ce kasnije moci…godine prolaze

  Ne moze da se zaboravi prva ljubav,prvi tim.I treba jedni druge da podrzavaju pa i da pomognu na kraju krajeva

  Ima Vasa Micić kapacitet za NBA, ne znam što do sada nije tamo zaigrao niti verujem da će ikada i zaigrati

Postavi odgovor