Jokić nakon isključenja: Srećan sam što ovu utakmicu nismo igrali u Srbiji

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Bulse na tradicionalno neugodnom gostovanju u Čikagu. Aktuelni šampiona NBA lige slavio je 106:114, a glavu ulogu u trijumfu odigrao je prekaljeni as Redži Džekson.

Ekipa trenera Melouna suočila se sa mnogobrojnim problemima na putu do pobede, a najveći peh doživela je u samom finišu prvog poluvremena kada su sudije, iz ne baš dobro poznatih razloga, odlučile da isključe Nikolu Jokića.

Srpski centar je prigovorio arbitru na odluku, a onda je usledio krajnje neočekivan ishod. Nikola je morao u svlačionicu…

“To je što je… Samo sam srećan da nismo igrali ovu utakmicu u Srbiji, bilo bi zabavno videti kako bi se ovo završilo. Neki ljudi mogu da kažu šta god žele, ali, nekada kada kažem nešto to ne može biti tehnička, ali tako je kako je”, kazao je Jokić, a potom odgovorio na pitanje da li je “prešao liniju” kada su prigovori u pitanju:

“Ne, ja nekada pređem liniju, ali nekada moje reči i ne prelaze liniju. Sada je tako, kako je. ova reč nije prešla liniju”:.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Centar smatra da je tehnička greška dovoljno stroga kazna za reakciju tog karaktera.

“Nisam čuo da je to za izbacivanje. Kada pređem liniju, razumem, ali nekada moje reči ne prelaze tu liniju”.

Popularni Džoker je imao veliku podršku srpskih navijača u Čikagu, ali samo jedna odluka je pokvarila atmosferu na tribinama.

“Da. Ovde je druga najveća populacija, Beograd je najveća, druga je ovde. Možda su došli da me vide”, kazao je Nikola i dodao:

“Nikada ne želite da budete izbačeni, ali, nekad se dešava – konstatovao je Jokić.

Za vreme provedeno na terenu dvostruki MVP NBA liga ostvario je učinak od četiri postignuta poena, devet skokova i šest asistencija.

Bonus video:

Postavi odgovor