Spolstra: Nismo znali da će se tim Srbije istumbati, ali to je savršeno za Jovića

Trener Majami Hita i po mnogima najbolji stručnjak u NBA ligi, govorio je o srpskom reprezentativcu Nikoli Joviću.

Spolstra je pomoćnik Stivu Keru u nacionalnom timu SAD koja je na Mundobasket grupi sa Jordanom, Grčkom, Novom Zelandu.

Talentovani srpski plej Jović, koji je nastupao za Majami protekle sezone nedavno je debitovao za Orlove, mada selektor Pešić na kraju nije odlučio da ga povede u Manilu.

Iskusni strateg i višestruki osvajač NBA lige je u intervjuu za američke medije rekao da veruje da je Jović imao savršenu predsezonu.

“Ovo je baš ono leto i predsezona kakva je potrebna Nikoli Joviću. On će moći da igra, bio je u Letnjoj ligi sa nama, igrao je na visokom nivou, takmičio se, a sad će nastaviti. Nismo znali da će se tim Srbije ovako istumbati, ali i to je ispalo savršeno za njega. Ima sjajnu priliku.”

Takođe, osvrnuo se svom timu, selekciji SAD i pripremi prvenstva.

“Imali smo oko dve i po ili čak i tri nedelje trening kampa, gde su bile uključene i utakmice. On je mogao da igra u tim mečevima, a mi smo poslali naš stručni štab da ga poseti i provede nedelju dana s njim u kampu. Sada smo opet na istom mestu, on je oko osam kilometara dalje. Uz saobraćaj, možemo se naći za oko 45 minuta, što znači da ćemo sigurno biti zajedno dok smo ovde”.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Registrujete se na ovom linku uz promo kod MSPORT, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Biće kakao bude, na njimu je da se istakne, pokaže i dokaže

    Jeste dobro, moćiće da dođe do izražaja zbog iszostanka nekoliko “zvezda”

Postavi odgovor