Danilo Nikolić ne trenira više sa Partizanom

11
Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

Mnogi su se iznenadili kada su videli Danila Nikolića na prvom treningu Partizana.

Ipak, već tada je Željko Obradović naglasio da je crnogorski košarkaš tu kako bi pomogao na treninzima, a i kako bi on spreman dočekao novi angažman.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Novinari su u Podgorici su iskoristili konferenciju da posle pobede Partizana protiv Mege upitaju trenera crno-belih o statusu Danila Nikolića.

“Danilo Nikolić se na žalost povredio na pripremama, ima problem sa istegnućem mišića. Spremni smo bili da mu pomognemo u oporavku, međutim on se odlučio da to nije potrebno i izgleda da je u Podgorici, da je došao, tako da nije sa nama. U trenutku kad smo razgovarali da dođe sa nama na pripreme bilo je dobro i njemu i nama, međutim dogodila se povreda nakon pet ili šest dana dana. Imao je bol i kada je otišao u Beograd na magnetnu rezonancu videlo se da to iziskuje desetak dana pauze, tako da se nadam da će se oporaviti i želim mu sve najbolje” rekao je Obradović.

Bonus video:

11 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime