Danilo Nikolić ne trenira više sa Partizanom

Mnogi su se iznenadili kada su videli Danila Nikolića na prvom treningu Partizana.

Ipak, već tada je Željko Obradović naglasio da je crnogorski košarkaš tu kako bi pomogao na treninzima, a i kako bi on spreman dočekao novi angažman.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Novinari su u Podgorici su iskoristili konferenciju da posle pobede Partizana protiv Mege upitaju trenera crno-belih o statusu Danila Nikolića.

“Danilo Nikolić se na žalost povredio na pripremama, ima problem sa istegnućem mišića. Spremni smo bili da mu pomognemo u oporavku, međutim on se odlučio da to nije potrebno i izgleda da je u Podgorici, da je došao, tako da nije sa nama. U trenutku kad smo razgovarali da dođe sa nama na pripreme bilo je dobro i njemu i nama, međutim dogodila se povreda nakon pet ili šest dana dana. Imao je bol i kada je otišao u Beograd na magnetnu rezonancu videlo se da to iziskuje desetak dana pauze, tako da se nadam da će se oporaviti i želim mu sve najbolje” rekao je Obradović.

Bonus video:

11 Komentara

  Muislim da nikada više neće ni trenirati sa Partizanom

  On i nije planiran da se priključi timu nego samo da trenira sa njima dok ne nađe nov angažman a to može da čeka i u Podgorici

  Pa i ne može da trenira kad se povredio u međuvremenu

  Danilo je imao mnogo povreda,i nije mu se dalo da razvija karijeru u Partizanu….Dobar je on igrac,neka se samo oporavi,naci ce on sebi mesto pod suncem!

  Steta sto su ga povrede ubile,bio bi dobar igrac

  Daleko je on kvalitet od Partizana da se ne lazemo

  Nije bilo realno da on bude u Partizanu…

  Niko nije ni ocekivao da ostane u Partizanu,ne znam ni sto su ga dovodili na pripreme.

  Bio je sjajan u Megi,ali nazalost povreda je unistila sve.

  Nije zadovoljio Zoca,realno on je jedan prosek od igraca.

  I on treba da traži sebi drugu sredinu očigledno da ovde vise ne računaju na njega

Postavi odgovor