Obradović: Ne znam šta se dešava, menadžeri igraju igrice

Trener Monaka Saša Obradović je govorio povodom informacije da će uslediti njegova smena na klupi francuskog kluba.

Obradović je rekao da će prihvatiti svaku odluku čelnika kluba i dodaje da ne zna da li će i naredne sezone da bude na klupi Monaka.

Monako je u ponedeljak na svom terenu pobedio Burž 96:79 u prvom meču polufinala francuskog prvenstva.

Francuski mediji prethodno objavili da će na kraju sezone da dobije otkaz, a otkriveni su i potencijalni naslednici na klupi Monaka, a to su Ćavi Paskval i Andrea Trinkijeri.

“Mali je svet košarke. Uvek ima glasina i ‘informacija’ o transferima igrača i trenera. Čak i tokom sezone. Menadžeri igraju igrice da testiraju tržište ili pripreme teren. Što se mene lično tiče, ne znam šta se dešava. Ali poštujem sve velike trenere. Paskval i ostali treneri takvog kalibra zaslužuju da vode najbolje timove. Monako je jedan od njih s obzirom na to šta smo napravili ove sezone”, rekao je Obradović za Ekip.

Srpski trener je uspeo da dovede Monako do završnog turnira Evrolige u Kaunasu, gde je osvojio treće mesto, pobedom protiv Barselone.

“Dugo sam u ovom poslu i znam kako stvari funkcionišu. Ako ovo što sam do sada pružio nije dovoljno ili na tržištu postoji neko bolji od mene, onda neka bude tako. Ali nisam mogao da pružim više od ovoga što sam pružio. Moji posvećenost obavezama i profesionalizam nikada nisu bili pod znakom pitanja. Ako mi budućnost nije u Monaku, prihvatiću to kao i svaku drugu odluku uprave kluba”, zaključio je Obradović.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Pa jeste ovo je postalo pretjerano treneri se dmenjuju kao na traci i očekuju od svakog da donese titulu samo …

Postavi odgovor