Mijović se oglasio: Budućnost - emocija zauvek

Petar Mijović, doskorašnji trener Budućnosti, podneo je ostavku na mesto trenera podgoričke ekipe i poslao poruku bivšem klubu.

“Biti trener Budućnosti posebna je čast, privilegija i obaveza. Sesti na klupu na kojoj su pre vas bila velika imena jugoslovenske košarke poseban je izazov i odgovornost. Stati ispred reke navijača koji Budućnost doživljavaju svojom je najposebniji momenat u životu jednog trenera”, napisao je Mijović na svom Fejsbuk profilu, pa nastavio:

“U više navrata, različitih momenata, čak tri puta vraćao sam se na tu klupu. I onda kad nam je koronavirus uzeo mogućnost da kao drugoplasirani u regularnom delu igramo za titulu i onda kada je trebalo stati iza minus 40 u prošlogodišnjem polufinalu i sada kad nakon sjajnog starta u ABA ligi treba napraviti reakciju i u Evrokupu naći tu jednu pobedu na strani”.

Za kraj zahvalio se svima u klubu i poručio kako je posle mandata u Budućnosti postao bolji trener.

“Posebni su trenuci nakon pobeda, posebne su i tuge nakon poraza. I pozitivni momenti i sve tuge nakon poraza dolazile su iz istog osećaja i motivacije – ne razočarati ljude koji vole Budućnost. Da bi pozitivni momenti bili duži, a tuge kraće važno je bilo imati ljude oko sebe. Ja sam ih imao i beskrajno im verovao. Sa Gašom, Slavkom, Markom, Suadom, Vladom, Lukom, Musom, Peđom, Giletom, Lukom, Bojketom, doktorima, svaki trener bi poželeo borbe za „litar krvi“”, napisao je on, pa dodao:

“Veliko hvala čoveku koji mi je verovao i kad mnogi nisu, predsedniku kluba Draganu Bokanu. Beskrajno hvala i poštovanje navijačima. Ni Burg, ni Ankara ni Kluž im nisu bili daleko. Hvala igračima jer su me činili i boljim trenerom i boljim čovekom. KK Budućnost – posebnost i emocija, zauvek”, zaključio je Mijović.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Nije dugo bio,ali i on je sedeo na toj nahvaljenoj klupi.Ziveo je za Buducnost,ali se nadamo da ce brzo naci angazman u nekom drugom klubu jer je kvalitetan trener!

    Msm da on vec ima spreman angazman u nekom drugom klubu

    Voli Buducnost,vidi se da je ziveo za ovaj klub

    Ne znam zasto je doslo do prekida saradnje,ne svidja mi se to

    Bices opet trener Plavih,u to sam siguran.

Postavi odgovor