Poceko tešio uplakanog Melija: Nismo zaslužili da igramo protiv Amerike

Italiji bi možda bilo bolje da je izgubila od Srbije, jer ne bi naleteli na moćne Amerikance, koji su posle poraza od Litvanije, bukvalno iskalili bes na Azurima.

Posle ispadanja sa Mundobasketa, Đanmarko Poceko je imao svoj šou na konferenciji za medije. Hteo je da napusti salu, ljubio Nikola Melija koji je zaplakao i obraćanje u svom stilu.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO

Meliju je mnogo teško pao poraz od Amerike, pa je Poceko morao da teši svog igrača. Selektor Italije je istakao kako njegov tim nije zaslužio da igra protiv SAD u četvrtfinalu Mundobasketa.

“Svi su mislili da nemamo šanse da pobedimo, ali ima jedna životinja koja ne leti, a ipak pokušava to da uradi. Mi smo došli ovde, među osam najboljih na svetu. Reakcija Melija za mene je sve. Nemojte me pitati o tome, znate sa kakvim igračima, ljudima radim… To sam pokazao na turniru. Ne možemo da letimo, ali smo pokušali. I uspeli. To nešto govori. Nisu zaslužili da igraju protiv SAD, jer smo bili prvi u grupi. Moji igrači su bili prvi. To je sport. Pre utakmice, a sada još više, sada ih toliko poštujem”, rekao je Poceko.

Bonus video:

Postavi odgovor