Ponjitka: Partizan je imao tešku sezonu, moramo da shvatimo šta svi žele i u kom pravcu želimo da idemo

Mateuš Ponjitka se trenutno nalazi u Pireju gde reprezentaciju Poljske očekuje duel protiv Grčke, ali je izdvojio vreme da za “Basket News” govori o sezoni provedenoj u Partizanu, ali i o planovima za budućnost.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa.

Poljak je stigao kao veliko pojačanje u crno-beli tabor, ali je povreda ramena rezultirala nešto manjom minutažom i velikim oscilacijama u igri.

Isti slučaj doživela je cela ekipa koju sa klupe predvodi Željko Obradović, pa Partizan, za razliku od prtehodne sezone, ove nije mogla da se pohvali nijednim osvojenim trofejom.

Bila je veoma teška sezona za nas. Ishod nije bio onakav kakav smo svi očekivali. Sada moramo da shvatimo šta svi žele da rade i u kom pravcu želimo da idemo. Moramo pronaći način da budemo konkurentni sledeće godine. Ne znam ko će biti u timu, ali verujem da Partizan treba da bude konkurentan“, rekao je Ponjitka.

Podsetimo, poljski reprezentativac po dolasku u Partizan potpisao ugovor na godinu dana uz mogućnost produženja saradnje još jednu godinu, pa je njegova sudbina u crno-belom taboru i dalje neizvesna.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Ponitka je jedno veliko razocarenje za Partizan ove sezone

    Kad su teske sezone mora se iz toga izvuci maksimalno iskustvo,da se vise nikad ne ponove!!!!

    Kako su svi napustili Partizan tako verujem i da će Ponjitka da napušta brod koji tone.

Postavi odgovor