Rubio najavio povratak u Evropu: Moji NBA dani dolaze kraju

Riki Rubio našao se na utakmici polufinala ACB lige između Real Madrida i Huventuda i tom prilikom govorio o svojoj budućnosti.

Španski košarkaš više od decenije nastupa na NBA parketima, ali kako stvari stoje ta era će uskoro doći kraju.

“Trenurno se u Kataloniji nalazim na odmoru i naporno redim”, poručio je Rubio aludirajući na Svetsko prvenstvo u košarci ovog leta.

Španija će na Filipinima braniti tron prvaka sveta i u svom sastavu imaće iskusnog NBA igrača. Međutim, na pitanje koliko će još biti deo NBA dao je možda pomalo neočekivan odgovor.

“Kada sam 2011. napustio Barselonu i otišao u NBA ideja je bila da se u jednom trenutku vratim. Ne znam kakav ću biti mentalno i fizički i da li ću i dalje igrati, ali moji NBA dani dolaze kraju“, zaključio je Rubio razgovor za španske medije.

Podsetimo, Rubio je ove sezone odigrao jednu od najgorih sezone u svojoj karijer, mahom zbog povrede koja ga je veći deo sezone sklonila sa parketa.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Kraj NBA lige za njega ali može i dalje u Evropi da igra

    Realno razmišlja Rubio zna da kad nemaš dobru sezonu u NBA ligi odmah te otpuštaju

    Neka se on samo oporavi od povrede i neka donese odluku za povratak u Evropu,mnogi ce zeleti da igra sa njima,tako da njegovoj karijeri nece skoro doci kraj!!!!

    U Evropi će se otimati za njega sigurno … može još mnogo da pruzi na terenu

    Nece on moci da igra svetsko na visini kakvoj ume,ocigledno da mu se pise kraj karijere

Postavi odgovor