Nejpir se vraća u Milano

Ako je postojala i najmanja sumnja da će Šabaz Nejpir i Crvena zvezda Meridianbet uskoro prekinuti saradnju, trenutak kada je objavljeno da Amerikanac nije u sastavu za meč sa Realom samo je izgleda otklonio i poslednju dilemu.

Amerikanac je već skoro sve dogovorio sa Milanom i pojačaće ekipu Etorea Mesine za drugi deo sezone u Evroligi, saznaje Meridian sport.

Nejpir u pregovorima sa drugim klubom, tražio da ne igra protiv Reala

Nejpir je stigao na Mali Kalemegdan kao možda i najzvučnije pojačanje tokom leta, ali nikako nije opravdao taj status. Čekao ga je Duško Ivanović, čekao Janis Sferopulos, čekali saigrači i navijači Crvene zvezde. Ali, kako je postalo jasno da će se teško u crveno-belom dresu pojaviti onaj igrač koji je promenio sezonu Milana prošle takmičarske godine kada je pojačao ekipu iz grada mode, rastanak je bio sve očigledniji.

Njegov povratak u Italiju je zanimljiv i iz perspektive kontroverzne izjave Etorea Mesine da je Nejpir preko prijatelja slao signale da želi da se vrati u Milano. Trofejni stručnjak je kasnije to demantovao, u razgovoru za Meridian sport i objasnio kako je došlo do nesporazuma, ali… Ispostaviće se da ih je sudbina ponovo spojila.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor