Sferopulos o povredama Teodosića, Topića i Tompkinsa: Doktori ne mogu da daju precizan odgovor kada će se vratiti

Trener Crvene zvezde Meridianbet, Janis Sferopulos izneo je impresije na konferenciji za medije posle trijumfa nad Krkom.

“U košarci, kao i u životu ništa nije dato, ne možete unapred rezultat pisati pre nego što odigrate utakmicu. Za nas je pristup bio veoma važan. Pristup je bio veoma ozbiljan, nismo potcenili rivala,znali smo da će se boriti jer su “očajnI” da pobeđuju kako bi opstali. Čestitam igračima na ozbiljnosti i spremnosti da igraju”, rekao je trener Zvezde u komentaru utakmice.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Potom je trener crveno-belih otkrio detalje o zdravstvenom stanju Miloša Teodosića, Nikole Topića i Kleja Tompkinsa.

“U periodu rehablitacije su, vežbaće još, kada nam doktori daju “zeleno svetlo” treniraće sa timom. Trenutno, rade na jačanju tela, mišića u pozicijama na kojima to treba da rade. u kojoj moraju. Topić u kolenu, Teodosić u zglobu, Tompkins u kolenu takođe. Vežbaju individualno i ići će korak po korak dok ne dođu do toga da treniraju sa timom. Onda će igrati”.

Kada će moći na teren?

“Ne znam, ne mogu da odgovorim precizno na to pitanje jer doktori ne mogu da daju precizan odgovor kada će se vratiti. To je procedura, idemo dan po dan”; zaključio je Janis Sferopulos.

Bonus video:

5 Komentara

    I sa ovim timom sa kojim sada raspolaže Zvezda zadržava prvo mesto u ABA ligi, imaju dva boda više od Budućnosti i 5 od Partizana, sad samo neka tu prednost održe

    Nema tu brzanja kod oporavka i Sferopulos je svestan toga da mora da sačeka zeleno svetlo od doktora

    Ma za Aba ligu neka budu spremni,za zavrsnicu

    Topic mnogo na kraju izostade,fali dosta

    Tomkins ne moze da se vrati kad nijr igrao uopste

Postavi odgovor