Srbija u pozitivnoj atmosferi dočekuje debi na Mundobasketu: Pešić merio puls Joviću i Bogdanoviću (VIDEO)

0
FOTO: Meridian sport

Janko Simic Manila

Orlovi su jutros odradili šuterski trening i prema viđenom namestili su nišanske sprave. Uz to među igračima vlada pozitivna atmosfera, pa su osmesi bili česta pojava na njihovim licima.

Po završenom treningu selektor Svetislav Pešić je odlučio da izmeri puls najmlađem i najiskusnijem igraču u ekipi. U ovom slučaju to su Nikola Jović i Bogdan Bogdanović.

Ovo je česta pojava kada su sprski treneri u pitanju. Merenje pulsa po završenom treningu služi da se vidi kako se radilo, ali zna da bude i potez kako bi se podigla atmosfera.

Mlađi igrač se nalazi u nezavidnoj poziciji u ovom slučaju. Ukoliko ima manji puls od starijeg igrača, to se može okarakterisati kao da se nije dovoljno zalagao. Sa druge strane ako ima veći puls, to nije dobra stvar zato što se umorio više od starijeg igrača.

Ponavljamo, ovaj potez nije stran kod naših trenera i radi se sa ciljem opuštanja ekipe pred bitne mečeve. Bogdanović nije uspeo iz prvog pokušaja da izmeri sebi puls, pa je morao da ponovi proces, nakon čega je usledio timski pozdrav po dobro odrađenom treningu.

Podsetimo, Srbija meč protiv Kine igra sa početkom od 14:00.

EKSKLUZIVNO ZA MUNDOBASKET: Preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 5.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

BONUS VIDEO:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime