Tompson sve bliži odlasku iz Golden Stejta

Klej Tompson je sve bliže odluci da posle 13 godina napusti ekipu Golden Stejt Voriorsa.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Iskusni šuter još uvek nije dobio ponudu za novi ugovor od strane franšize iz San Fransiska što sve jasnije govori da je razlaz sve realnija opcija, piše “Atletik”.

U redovma Voriorsa smatraju da Tompson neće biti naročito požečjna opcija na tržištu, te bi mogli da imaju priliku da ga potpišu naredne sezone po nižoj ceni od one koju trenutno zahteva.

Ukoliko u tome ne uspeju spekuliše se da je Orlando Medžik zainteresovan az njegove usluge.

Franšiza iz Orlanda jedna je od retkih koja moeže ispuniti njegove finansijse zahteve s obzirom da imaju oko 60 miliona evra seleri kepa, ali posle vesti o inicijalnom interesovanju deluje da je njihovo interesovanje (za sada) utihnulo.

Ipak, ukoliko Tompson i zvanično ne pronađe dogovor sa Voriorsima očekuje se da bi Orlando mogao da obnovi interesovanje.

Podsetimo, Klej je minule sezone prosečno beležio 17,6 poena, 3,3 skoka i 2,3 asistencije po meču.

Bonus video:

4 Komentara

    13 godina je u GSWu,ne znam zasto sada zeli da ide.

    Izgleda da Kelj Tompson može imati problema da nađe nov klub jer je očigledno da mu Golden State Voriors neće ponuditi nov ugovor, a to može i da znači da sad zainteresovani iz Orlando Medžika mogu i ugovor sa nižom platom da mu ponude.

    Dugo se o tome prica mislim da je pitanje samo u koji klub prelazi

    Deluje mi da da su se zasitili sa obe strane, godine saradnje su odradile svoje, mislim da će otići iz kluba bez da potpise negde novi ugovor

Postavi odgovor