Zvezda ili Partizan? Jedan klub Mirotić ne prati na Instagramu

Crvena zvezda Meridianbet i Partizan figuriraju za potpis Nikole Mirotića, ali niko ne zna da li će zaista pojačati nekog od večitih rivala.

Skoro da se iz sata u sat smenjuju informacije o transferu crnogorskog košarkaša sa španskim pasošem, ali kao što je napomenuo njegov agent, dok se ne reši situacija sa Barselonom, nema priče o transferu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Ljubitelji košarke u Srbiji sa neizvesnošću čekaju šta će se dogoditi. Nadaju se navijači oba tabora da bi jedan od najboljih u Evropi mogao baš kod njih, čak i strani mediji izveštavaju kako naši klubovi sada imaju najveće šanse za potpis Mirotića, ali da sačekamo.

Poslednja vest pojedinih domaćih portala je kako je Željko Obradović navodno privoleo igrača Barse da pređe u redove šampiona ABA lige. Koliko ima istine u takvim navodnima, teško je reći. Kada je reč o Mirotiću, prati se ama baš sve što radi. Od storija na Instagramu, preko lajkova, pa sve do njegovih pratilaca.

Upravo je ovo poslednje privuklo pažnju. Ukoliko ste se pitali koga Mirotić prati na Instagramu od večitih, sada ćete dobiti odgovor.

Crno-belom delu javnosti se ovo i neće baš svideti, pošto Podgoričanin prati Crvenu zvezdu Meridianbet, dok Partizan ne.

Da li ovo nešto znači ili ne, ostavićemo vama da procenite. Svakako interesantan detalj u nizu detalja koji se pišu oko Nikole Mirotića.

Bonus video:

3 Komentara

    Verujem da ce otici u Partizan,jer zeli da se jos mnogo usavrsava pod okriljem Zeljka Obradovica!!!

    Može se reći da je ovo dobra znak, ima nade pa nam samo ostaje da vidimo da li će na kraju doći u klub

    To koga prati a koga ne na društvenim mrežama ne znači ništa. Ne bi bio prvi igrač koji “prati” jedan klub a igra za drugi

Postavi odgovor