Modna policija hapsi pred EURO: Bez iznenađenja na vrhu, Srbija dobila četvorku

Važnije je ko te dresove nosi, ali važno je i kako ti dresovi izgledaju.

Prema ocenama Džudi Džejms za dailystar.co.uk na predstojećem Evropskom prvenstvu najbolje će biti obučeni fudbaleri: Italije, Španije i Francuske. To, u modnom smislu, nije iznenađenje. Bilo bi da je drugačije.

Ali, u istom rangu možda nismo baš očekivali Belgiju ili Ukrajinu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Svi oni su od poznatog britanskog TV lica dobili ocenu 9 od 10. U opisnom delu Džudi Džejms je navela:

Italija: Moderni plavi dres branioca trofeja, sa crvenim, zelenim i belim prugama na ramenima, privlačan je za oči, ima i taj “pobedićemo” vajb.

Španija: Inspirativan dres koji kombinuje najbolju nijansu crvene da podstakne hrabrost, uz jak žuti ukras i veliki karanfil koji govori o optimizmu. Sa stilom i dosta motivaciono.

Belgija: Ovaj tamno crveni dres, boje vina, izgleda ozbiljno i pametno, sa suptilnim zlatnim oblikom kose, što ukazuje na želju da natera protivnika da se oznoji…

Ukrajina: Plavo-žuta je postala sinonim za snagu, otpornost i solidarnost nacije…

Francuska: Bogato plave boje sa ogromnim petlom. To je najhvalisaviji dres turnira, koji sugeriše otmenu igru, samozadovoljan, ali moćan.

Euro 2024

Najgore obučeni su Gruzini… Za stil su dobili tek dvojku. Ostaje da se vidi kakav će fudbal igrati tako loše obučeni.

Tek – u opisu ocene stoji: Debela crvena pruga ide kroz sredinu belog dresa, ali sa čudnim prekidom zbog koga deluje neodlučno, kao da nešto nedostaje, što bi moglo da utiče na njihovu igru.

Negde između svega toga je – Srbija.

Garnitura dresova Orlova na EURU 2024 od Džudi Džejms dobila je ocenu – 4 od 10.

Srbija: Kečap crvene boje, sa jednostavnim plavim manžetama i linijama… Mladalački i svež, sugeriše entuzijazam pre iskustva…

Sa solidnom četvorkom, dresovi naše reprezentacije nisu među najlošije ocenjenima. U B grupi lošije će biti obučeni Slovenci.

Za njihov izbor Džejms je rekla: Pokušavaju da budu kul, dok su istovremeno dosadni. Crni dizajn na prednjoj strani daje izgled “ulične mode”.

Danska je dobila jaku šesticu zbog “pametnog zaokreta ka crvenom, gde se vide otisci kvadrata koji predstavljaju preko hiljadu fudbalskih klubova te zemlje, a što daje ton “jake vojske”.

Fino obučeni biće: Englezi, Nemci, Albanci i Turci. Svi su od Džejms dobili osmice za stil, dok se čuvenom britanskom TV licu nisu dopali dresovi Hrvatske i Austrije – dala im je trojke.

Za izbor Hrvatske rekla je: Ovog puta, njihov tradicionalna crveno-bela šah polja su prevelika. Veliki kvadrati čine manje vidljive igrače. Odvraćaju pažnju…

Bonus video:

2 Komentara

    Ipak je iznenadjenje da dresovi Ukrajine nisu proglaseni za najbolje….

    Manje više nije bitno kako smo obučeni već kakav ćemo usltisak ostaviti ns terenu i ostvariti rezultate

Postavi odgovor