Team Serbia je pobednik Dota 2 kvalifikacija za GEF šampionat

Pored Street Fighter V i eFtooball kvalifikacija, ovog vikenda smo se družili i sa Dota 2 ekipama, koje su se takođe borile za svoje mesto na internacionalnom turniru u Istanbulu. Kao pobednik kvalifikacija izašla je ekipa Team Serbia, koja je sve mečeve odigrala bez greške, zbog čega će momci zasluženo predstavljati našu zemlju!

U subotu , 13. avgusta imali ste priliku da ispratite nekoliko zabavnih Dota 2 mečeva između par vrlo kvalitetnih timova. Ipak, favorizovana ekipa predvođena Nikolom ”LeBronDota” Popovićem je uspela da izađe kao pobednik.

U finalu su se sastali sa ekipom Turbina, koja je u polufinalu bila ubedljiva protiv Link eSportsa. Očekivali smo uzbudljivo finale, ali je Team Serbia kontrolisao oba meča. Timski su igrali bez puno grešaka, a svaku priliku da naprave prednost su iskoristili na najbolji moguć način. Slavili su rezultatom 2-0, čime su osigurali učešće na GEF šampionatu!

Za ekipu nastupaju Nikola ”LeBronDota” Popović, Ivan ”IgnItableS” Spasić, Mihajlo “MikSa`” Jovanović, Neven ”kounz” Čobanov i Nikola ”hairyfreak” Babić.

Ako ste propustili finale, snimak pogledajte OVDE.

Izvor: RUR

Ex-4glory je šampion Adria CS:GO Prvenstva u Zagrebu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Ekvador i osvoji dres! EP02 | Meridian

 

2 Komentara

    Svaka čast, nek im je sa srećom na šampionatu

    Bilo bi dobro da i na GEF šampionatu odrade mečeve bez greške

Postavi odgovor