MEKLAREN SE OPROSTIO OD SAINSA: Brinite o njemu kao što smo mi radili

Ranije tokom sezone šampionata Formule 1 bilo je obelodanjeno da će Karlos Sains Junior karijeru nastaviti u Ferariju. Ali, Meklarenu oproštaj nije nimalo lako pao, već su se od odličnog vozača „oprostili“ iskrenom video porukom.

Sains će u italijanskom timu zameniti Nemca Sebastijana Fetela, a ugovor je potpisao do 2022. godine.

-Našim prijateljima u Ferariju i vernim navijačima, danas želimo da vam pošaljemo poruku. Bili ste i ostajete naš najstariji i najveći rivali. Poštujemo vašu istoriju kao što poštujemo i svoju. Cenimo svaku bitku sa crvenim timom. Meklaren i Ferari su kao dve suprotnosti koje se privlače. Vi ste nam i rivali i prijatelji i imamo veliko poštovanje za vas i vaše navijače. I sada, u ovo vreme dobre volje za sve ljude, šaljemo vam poklon. Brinuli smo o njemu dve godine. Pazili smo ga i pomogli mu da napreduje. Sada je red na vas. Brinite o njemu kao što smo to mi radili. Vidimo se na stazi sledeće godine. Srećan Božić, zbogom Karlose-, poručili su iz tima Meklarena u video poruci.

Grožan operisao obe ruke nakon jezivog incidenta

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zanimljivosti o fudbalu KOJE NISTE ZNALI | PART 2 | Meridian Sport TV

2 Komentara

    Kakav šmekerski potez, divan gest a na poruku niko ne može da ostane ravnodušan ili nešto da zameri, svi su maksimalno, fer i korektno ispoštovani. SVAKA ČAST!

    Odgovori

    Svaka im cast kada su ovakav gubitak u timu ovako podneli i tako sportski i ljudski poslali poruku svom protivniku

    Odgovori

Postavi odgovor