OGNJENOVIĆ EMOTIVNA: Predvodim jednu sjajnu generaciju!

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Maja Ognjenović bila je veoma emotivna nakon dočeka povodom osvajanja medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srbija je odigrala sjajan turnir u glavnom gradu Japana i potpuno zasluženo uspela da osvoji bronzanu medalju.

Izabranice Zorana Terzića su relativno lako savladale Južnu Koreju u borbi za treće mesto Južnu Koreju i tako nastavile niz osvajanja odličja na velikim takmičenjima.

Povodom sjajnog uspeha u Tokiju, svim osvajačima medalja je priređen veličanstven doček u Beogradu.

Osećam se vrlo emotivno, pogotovu od kada sam postala kapiten reprezentacije. To je stvarno jedna velika čast i odgovornost. Pogotovu kada to traje od 2012. godine, imam priliku da predvodim jednu sjajnu generaciju što svakako budi posebne emocije – izjavila je Maja Ognjenović.

Naredne Olimpijske igre u Parizu su već za tri godine, a ljubitelji odbojke se nadaju da će kapiten ženske reprezentacije Srbije ipak odlučiti da se ne penzioniše.

Tako nešto je Maja Ognjenović najavila po samom dolasku u glavni grad Srbije, ali još uvek nema zvanične potvrde.

MAJA OGNJENOVIĆ ŽELI I U PARIZ: Ne bi bilo loše da tamo proslavim 40. rođendan!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Doček olimpijaca u Beogradu: Strahinja Rašović, Maja Ognjenović, Tijana Bogdanović

 
 

6 Komentara

  Bice sjajno ako u Parizu doceka svojih 40 godina i velicanstveno proslavi rodjendan!!!!Navijamo uvek za nase sjajne,zlatne devojke,jer oko vrata nose bronzanu medalju sa zlatnim sjajem…

  Odgovori

  Sjajna generacija odbojkašica već za 6 dana počinje da igra na EP! 💪

  Odgovori

  Sjajno,ocigledno su na vreme spremali sve.

  Daće Bog da se situacija sa pandemijom u narednim danima ne pogorša do te mere pa da zabrane prisustvo navijača na tribinama. Baš bi bilo lepo da možemo uživo da pratimo mečeve naših lavica i da im pružimo svu potrebnu podršku.

  Da ne bude da samo muska populacija moze nesto 😛

  Odgovori

  Sve devojke su odlične ,imamo mnogo dobru ekipu naravno da je lepo biti u tako uspešnih generaciji pogotovu njoj koja je najstarija u ekipi

  Odgovori

Postavi odgovor