KRUZERAŠ ZADUŽIO NOVU OPREMU KLUBA S MARAKANE: Džaja i Terza uručili Zvezdin dres Ražnatoviću!

Ražnatović je danas i zvanično registrovan za crveno-bele, priliku za dokazivanje imaće već od srede na Državnom prvenstvu u Šapcu.

Veljko Ražnatović (24), najbolji srpski kruzeraš, danas je zadužio novu opremu svog novog kluba – Crvene zvezde. I to ni manje ni više nego iz ruku legende sa Marakane – Dragana Džajića, koji je u društvu direktora Zvezdana Terzića došao da pozdravi momke iz bokserske sekcije najtrofejnijeg srpskog kluba i tako im pruži podršku u ostvarivanju šampionskih ambicija.

Posle titule koju je osvojio sa BK Sombor, Ražnatović ne krije da je željan dokazivanja i u novoj sredini. Na mini svečanosti u prostorijama na Marakani Zlatko Došljak, sportski direktor Zvezde, talentovanom srpskom bokseru je pored opreme uručio i registracionu knjižicu za aktuelnu sezonu Regionalne lige i Superligu Srbije koja sledi. Priliku za dokazivanje u novom dresu sa Zvezdinim grbom na grudima Veljko će imati već na Državnom prvenstvu za seniore, koje je na programu u Šapcu od 22. do 26. septembra u sportskoj sali Ekonomske škole.

Sada kada sam i zvanično deo crveno-bele porodice, znam šta mi je činiti i kakva je obaveza svih nas koji nosimo dres simbola srpstva, Crvene zvezde – izjavio je Ražnatović, koji se upravo vratio sa Zlatibora gde je pod budnim okom selektora Milana Piperskog zajedno sa svojim saborcima iz reprezentacije odradio i drugi krug priprema za SP.

Ništa manje ponosan nije bio ni Došljak, bivši kapiten crveno-belih. Ko, ako ne on, zna šta znači trenutak kada vam dodele opremu sa Zvezdinim grbom.

Tačno znam kako se Veljko sada oseća, koliko je srećan. Veliki teret i obaveza je Zvezdin grb, ali i najveća čast za jednog sportistu. Mi u njega ne sumnjamo, znamo da smo napravili pravi potez kada smo ga doveli na Marakanu. Zajedno ćemo napraviti, verujem, velike rezultate. Momci u ringu rade svoj posao perfektno, a mi iz uprave se trudimo da ih u svemu ispratimo. Samo tako možemo do cilja, a to su titule u svim takmičenjima gde smo prisutni. Takođe, pozvao bih zainteresovanu decu da se priključe našoj besplatnoj školi boksa svakog radnog dana od 18.15 do 19 sati na Marakani u BK Crvena zvezda – poručuje Došljak.

Kako komentarišete dolazak Veljka Ražnatovića u Crvenu Zvezdu?

SKINI MERIDIAN SPORT APLIKACIJU I BESPLATNO PREUZMI 2500 RSD BONUSA ZA KLAĐENJE

Partizan – Crvena zvezda (1:1) | Večiti podelili bodove | Amtosfera sa utakmice

6 Komentara

    Nije mi samo jasno kakve veze Džaja i Terza imaju sa boksom, nešto mi tu ne pije vodu. Bilo kako bilo, srećno i uspešno mu bilo u novom klubu.

    Nekako mi je i logično da boksuje za Zvezdu kad mu je kuća preko puta! 😂

    Realno,nece niko da ide na drugi kraj grada.

    Pokazao se dobro ima odlične rezultate ne sumnjam da će nastaviti i u dresu crveno belih isto 👌

    To su samo prolazne stanice😁

Postavi odgovor