SRBIN U TURSKOJ 11. PUT ULAZI U PROFI RING: Ražnatović u Istanbulu NA GALA REVIJI!

Istinski bokserski spektakl očekujen nas 14. maja u Istanbulu, kada će Veljko Ražnatović biti deo gala večeri “Green Gold Night” u Turskoj.

Neporaženi srpski bokser će 11. put ući u profi ring i boriće se u bici koja će biti uvodna za megdan večeri između izazivača i osvajača svetskih titula, Avnija Jildirima i Jusufa Kangula.

Veljkov cilj posle duge pauze je jasan – pobeda koja će ga podići na listi najboljih svetskih kruzeraša i time mu stvoriti šansu da se u skorijoj budućnosti bori za šampionski pojas.

– Ono što sam obećao, polako ostvarujem. U budućnosti ću se boriti van Srbije, a ovde ću se vratiti kada bude došao red na borbu za titulu. “Fajt kard” iz Istanbula garantuje da će biti spektakularno veče u Turskoj, svi borci su top. Što se mene lično tiče, mnogo se radujem novom megdanu, predugu pauzu sam napravio. Verujem u trijumf, spremao sam se pakleno i još se spremam za takav ishod – poručuje neporaženi kruzeraš Ražnatović.

Ražnatović je u dosadašnjih 10 borbi ostvario svih 10 pobeda, a od toga čak sedam nokautom! Nema sumnje da će pokušati uspešan niz da nastavi i u Istanbulu.

KRALJ CIGANA NEĆE BITI ZABORAVLJEN: Fjuri otkrio da li će se vratiti u ring i da li novac utiče na tu odluku!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nenad Stefanović: Izlazak iz krize, ključ uspeha FMP-a, plej-of ABA lige | Sport Fokus Podcast EP46

5 Komentara

    Bas me zanima da li ce se duze zadrzati na takmicenjima,da vidimo nesto korisno.

    Svaka mu cast,hrabro i istrajno se bori…Ne pada iver daleko od klade!!!

    Svako na svoj nacin,ali ovde se nadam da ce bolje iskoristiti te gene.

    Sve je bliži prilici da se bori za šampionski pojas

    Videcemo da li ce istrajati toliko,nesto cesce pravi pauze.

Postavi odgovor