KONAČNO U RINGU! Ražnatović boksuje protiv Rusa u Beogradu

Veljko Ražnatović će 21. maja u Beogradu boksovati protiv Rus Denisa Tsarjuka.

Korona virus je srpskog kruzeraša iz ringa udaljio više od osam meseci. Otkazana je gala veče 15. maja u Minhenu gde je trebalo da boksuje protiv Finca Samija Enboma, a onda i meč u Mariboru 22. maja protiv Čeha Prohaske, koji je Slovencima pre nekoliko dana javio da je zaražen.

Ipak, najpoznatiji meč-mejker sa ovih prostora Luka Popović brzo je našao zamenu iako to nije bilo nimalo lako.

-Verujte mi, nema koga nisam “okrenuo”, svi su odbili. Tri šampiona Italije su odustala posle pregledanih Veljkovih snimaka. Znate kako, 206.000 pratilaca ima Ražnatović na Instagramu, garantujem da je od toga bar nekoliko hiljada boksera koji prate sve to. Njegove pripreme u Rusiji su bile paklene, svi znaju da je u punoj snazi.

Niko neće da stavi glavu u torbu. A kada je tako, onda nazovete braću Ruse, za njih ste sigurni da nemaju strah. Izbor je ovog puta pao na Denisa Tsarjuka iz Sankt Peterburga. Dakle, od 40 boksera koje sam pozvao, samo Rus je pristao na meč s Veljkom. Njegov pozitivan skor i top forma našeg boksera garantuju odličan meč 21. maja u hotelu “Hajat” – otkrio je Popović.

PLAKAT
Promo plakat (FOTO: Ustupljeno od PR tima Veljka Ražnatovića)

Sa druge strane, Ražnatović kao i uvek jedva čeka da uđe među konopce.

-Mnogo me nerviraju ova odlaganja zbog korone, ali sam svestan da na to ne mogu da utičem, ceo svet stoji. Zbog toga sam vrlo srećan što ću 21. maja ipak imati meč, bez obzira na pošast koja hara. Željan sam borbe, ne piše se dobro Rusu – kratko je rekao Ražnatović.

U dosadašnjoj karijeri, Ražnatović je imao devet borbi i isto toliko pobeda, od toga šest nokautom. Kada je reč o Tsarjuku, u 17 mečeva ima 12 pobeda i pet poraza. Protivnike je nokautirao deset puta, a sam je bio nokautiran u četiri borbe.

POSLE 30 GODINA ČEKANJA! Srbija dominirala u Zagrebu, imamo četiri šampiona!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Nenad Peruničić: Fanatik sam, to me je koštalo zdravlja! | SPORT FOKUS

2 Komentara

    Konacno da vidimo da li je sin Veljko povukao genetiku na oca! Pravi ispit za njegov odabir!!!!

    Biće ovo pravi spektakl i videcemo konačno koliko Veljko vredi kao borac ovo je pravi ispit

Postavi odgovor