Đokovićev naredni rival poručuje: Nije u formi, probaću to da iskoristim ako se ukaže prilika

Naredni rival Novaka Đokovića, Roberto Karbaljes Baena pred okršaj sa najboljim teniserom sveta ističe da potpuno rasterećen izlazi na teren, te da će ukoliko mu se ukažu – svoje šanse iskoristiti.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

U razgovoru za španske novinare, 31-godišnjak ističe da mu za razliku od prethodnih okršaja sa Novakom (US open, Australijan open) uslovi u Parizu daleko više odgovaraju.

„Već smo igrali dvaput na slemovima, ali Rolan Garosu mi uslovi najviše odgovaraju, tu možemo da budemo izjednačeni koliko je to moguće, u Australiji i SAD je znatno komplikovanije. Ovde se osećam malo komotnije, a on nije tako dobar ove godine – izaći ću na meč sa velikom željom i misleći da mogu da dođem do šansi ukoliko budem igrao dobro“, rekao je Karbaljes Baena i dodao:

„Čini mi se da nije u formi, barem ja to tako vidim. Retkost je da dođe na ovde, a da još nije osvojio nijednu titulu ove godine, to je važan podatak. Ipak, takođe je i tačno da nije isto igrati s Đokovićem na turniru iz serije 500 recimo – gde može malo da spusti gard – i na grend slemu, koji su mu najveći ciljevi. Ipak, probaću da iskoristim to što je u nešto slabijoj formi“.

Na pitanje kako pboediti Đokovića kaže:

„To ne znam. To treba pitati nekoga ko ga je pobedio. On je najkompletniji igrač od svih sa kojima sam se sastao. Kada igra dobro, ne vidiš niti jednu rupu. S druge strane, nekada bude malo nestabilniji na mentalnom planu, pa možda i dobiješ neku šansu. Potrudiću se da mu otežam od prvog poena, pa da vidim ukazuje li se prilika“ zaključuje Karbaljes Baena.

Bonus video:

2 Komentara

    Novak jeste ispod svojih mogucnosti mnogo ali ne treba ga podcenjivati, tad najviše iznenadi

    Sa Noletom se nikada ne treba nadati necemu…ipak je to Novak Djokovic.

Postavi odgovor