Novak Đoković: Zbog ovakvih mečeva i trenutaka želim da igram

Srpski teniser Novak Đoković je govorio na dodeli pehara, posle preokreta i pobede nad Karlosom Alkarasom sa 2:1 u setovima.

Meč je bio najduži u istoriji tog turnira, trajao je tri sata i 40 minuta. Novak je rekao posle meča, zbog mečeva poput ovog nastavlja da igra i sa 36 godina.

“Ludo, ne znam šta drugo da kažem. Teško je opisati. Jedan od najtežih mečeva u mom životu. Nije bitno koji turnir, kategorija, nivo, igrač… Neverovatno, od početka do kraja. Obojica smo prošli kroz toliko uspona i padova. Sve u svemu, jedan od najtežih i najuzbudljivijih mečeva. Zbog ovakvih mečeva i ovakvih trenutaka želim da igram i radim svaki dan”, rekao je Đoković.

Govorio je i o rivalitetu za Alkarasom.

“Videli ste, nema tu šta da se kaže. Svako ko je gledao na televiziji video je da ovaj rivalitet postaje sve bolji. Neverovatan igrač, tako mlad, a pokazuje toliko hrabrosti u odlučujučim momentima”.

Tokom podizanja pehara je usledio svečano obraćanje, gde je deo posvetio Alkarasu i našalio se sa njim.

“Toliko mogu da kažem, a tako malo energije imam. Moram da uzvratim sa poštovanjem Karlosu i njegovom timu. Svi smo ponekad ostali bez reči za ono što radiš na terenu i van njega. Čestitam na svemu do sada. Mnogi nisu uspeli da dođu do tvog nivoa nikada u karijeri. Mnogo sreće tebi i tvom timu u nastavku sezone”, rekao je Đoković i dodao:

“Dečače, nikad ne odustaješ. Volim to kod tebe, samo bih voleo ponekad da odigraš ovako poen. Španac nikad ne umire? Čuo sam to već.”

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Bogami ne moraju da igraju ubuduće onakve mečeve za infarkt

    To je nešto najlepse sto sport ,konkretno tenis moze da pruzi igracu ovakvi mečevi ovakve pobebe i trofeji ..

    Sjajna pobeda Novaka kojom je jos jednom dokazao kakav je sportista ,kvalitet koji ne posustaje,i stvarno zbog ovakvih momenata treba da nastavi koliko god moze da igra!!!

Postavi odgovor