ITALIJAN OGORČEN NA ATP: Tražiću nadoknadu...

Italijanski teniser Fabio Fonjini najavio je da bi mogao da tuži ATP zbog povrede ugleda, posle diskvalifikacije sa turnira u Barseloni.

Italijan se sastao sa Bernabeom Sapatom u drugom kolu turnira u Barsi. Španac je dobio prvi set 6:0, dok je rezultat u drugom bio 4:4 kada je glavni sudija odlučio da diskvalifikuje Italijana zbog nesportskog ponašanja.

-Nisam uvredio linijskog sudiju. Bio sam frustriran, ljut, pričao sam sa sobom. Kunem se svojom decom, koju volim najviše na svetu- izjavio je Fabio Fonjini pa potom dodao:

-Imam skoro 34 godine, profesionalac sam skoro 20, ako kažem da nisam uvredio nikoga, trebalo bi da mi veruju

Zbog diskvalifikacije Fabiju Fonjiniju su oduzeti svi bodovi osvojeni na turniru, a morao je da plati novčanu kaznu.

-Novac i bodovi me ne zanimaju. Narušili su mi ugled, pokvarili su sliku koju imam kod sponzora. Želim izvinjenje zbog ove greške. Ukoliko moja žalba bude odbačena, uradiću sve što je u mojoj moći, angažovaću i advokate i tražiću nadoknadu od ATP za povredu ugleda. Nije mi bio problem da priznam kada pogrešim, ali ovoga puta nisam ja u pitanju- zaključio je Italijan.

PRILIKA BROJ DVA: Đoković igra i na Serbia Open-u 2!

Obavezno pogledajte:Košarkaški kviz | NBA EDITION #14 | Testiraj znanje! POGODI KOŠARKAŠA

5 Komentara

    Paaa jeste, kako su smeli da ga diskvalifikuju i da mu povrede ugled nako toliko godina takvog ponašanja, to je postalo njegovo prepoznatljivo lice i imidž!? 🤣

    Bolje da cuti da ne bi dobio jos vecu kaznu,samog sebe pokopava!

    Ma da bre vazi,sigurno si samog sebe psovao!

    Zao mi je sto sto je izbacen ali sledeci put mora da pripazi sta govori. Ne znam zbog cega je mislio da nece biti kaznjen za izgovorene reci

    Fonjini je ozbiljno ostecen. Ima pravo da tuI ATP bezrazlozno je izbacen

Postavi odgovor