Kirjos: Znao sam da Cicipas voli moj tenis, Nadalu se neću izviniti

Nik Kirjos, australijski teniser, poznat je po svojim izjava i gestovima na terenu koji često nisu u skladu sa sportskim ponašanjem.

Naime, Stefanos Cicipas imao je neke veoma teške reči na račun Australijanca.

Grčki teniser nazvao je Kirjosa neobrazovanim, da bi potom rekao da unosi “košarkaški mentalitet” u tenis. Međutim, kada su se slegli utisci rešio je da se izvini svom dugogodišnjem rivalu.

Nije na ovo ostao nem Nik, pa je imao poruku za Cicipasa.

“Bila je to veoma žustra borba, a ponekad mi, teniseri, odemo na konferencije za medije a da nismo još ni “svarili” utiske s meča… Nas dvojica smo imali neke prilično lude bitke i znam da onako, duboko, u suštini, voliš moj stil tenisa. Skroz smo smo u redu nas dvojica, Cicipase“, poručio se Kirjos.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Na ovu objavu nadovezala se novinarka koja je podsetila Kirjosa da je lopticom pogodio Nadala i kasnije izjavio da je to namerno učinio, pa je iskoristila priliku da zatraži izvinjenje za Španca.

“Kirjose?? Možeš li da se izviniš i Nadalu? Čoveku sa 22 grend slem titula?”, navodi se u Tvitu, na šta je Kirjos izjavio:

Ne. Rekao sam ono što mislim“.

Podsetimo, nakon pomenutog meča sa Nadalom Kirjos je poručio kako ga je namerno pogodio u grudi i da se neće izvinjavati.

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Očigledno Kirjos ne voli Nadala kad je ovako odgovorio na zahtev fanova na tviteru za izvinjenjem

    Odgovori

    Respekt za ovo što stoji iza svog čina i ne želi da se izvini Nadalu!

    Odgovori

Postavi odgovor