Pilić: Voleo bih da Srbi poštuju Novaka kao Argentinci Maradonu i Mesija

“Dom omladine” u Beogradu bio je večeras mesto održavanja premijere
filma “Legenda“, snimljenog u čast čuvenog teniskog trenera – Nikole Pilića.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Osim zvezde večeri, Pilića, projekciji je prisustvao i najbolji teniser planete – Novak Đoković.

Biranim rečima govorio je “prvi reket sveta” o bivšem treneru, a potom je u istom maniru uzvratio Hrvat.

“Moram da kažem nešto što me uvek bocka, a to je da smo tvoj otac i ja, kad si imao 15 godina, bili sigurni da ćeš biti dobar igrač. Nisam znao da ćeš biti broj jedan, ali sam znao da ćeš biti izuzetno dobar, jer sve je išlo ka tome. Zato kažem, tvoje kvalitete ne samo teniske, već i kao čoveka su i za mene bili izuzetno važni. Još jednu stvar ću reći, koja me isto tako muči, želeo bih da ti kao Srbin, da Srbi poštuju tebe kao što Argentinci poštuju Maradonu i Mesija, jer ti si to zaslužio”, poručio je Pilić.

Hrvat je potom poručio da je Đoković najbolji “srpski ambasador”.

“Imidž Srbije koji je Novak u poslednjih 20 godina napravio ne postoji ni u jednoj diplomatiji na svetu, ako nemaš coveka kao što je on, sa njegovom harizmom. I ja kažem, ne želim da dajem neke komplimente, ali Novak je čovek kakav se rađa jednom u nekoliko decenija i ja stojim iza toga. Kad govorim brojke nisam subjektivan, brojke govore da je novak ne samo najbolji teniser svih vremena, već ako pet puta bude najbolji sportista sveta da je to jako teško napraviti. Zahvaljujem mu za sve sto je napravio i za mene, i kad mogu da kažem “Ja sam trenirao Novaka Đokovića”, to je divna rečenica”, konstatovao je prekaljeni stručnjak.

Bonus video:

Postavi odgovor