STOJANOVIĆ DIPLOMATSKI: Što se tiče Novaka i Olimpijskih igara...

Srpsku teniserku Ninu Stojanović još uvek pamte po dublu sa Novakom Đokovićem, iako su Olimpijske igre odavno završene!

Olimpijske igre u Tokiju završene su pre nešto manje od mesec dana, ali se neka dešavanja sa najveće sportske planetarne smotre još uvek pamte.

U svetu tenisa najaktuelnije dešavanje jeste US Open, na kom je Nina Stojanović svoje takmičenje završila već u prvom kolu.

Najbolja srpska teniserka je poražane od Arine Sabalenke maksimalnim rezultatom 3:0, ali novinare taj poraz nije previše zanimao.

Nina Stojanović uprkos velikoj želji pripradnika sedme sile da prokomentariše nedavna dešavanja u Japanu, nije želela da se previše posveti toj temi.

Sve što se tiče Novaka Đokovića i Olimpijskih igara, to je iza mene, sve sam stavila u arhivu i ne bih pričala o tim temama, to su privatne stvari. Tu knjigu sam davno zatvorila – izjavila je srpska teniserka.

Ona je istakla da je imala velikih problema sa povredom, i da je prioritet da se što pre oporavi.

– Zadovoljna sam kako sam igrala i zadovoljna sam celim svojim nastupom. Kažem da sam zadovoljna zato što samo ja znam u kakvom sam stanju došla ovde, imala sam problema zdravstvene prirode. Dala sam sve od sebe, ali na žalost, zbog nekih stvari nisam mogla da izdržim treći set. Drugi sam izvukla, drago mi je, ali iz nekih razloga u nisamo mogla u tom trećem setu da dam ono što sam u prvom i drugom. Sabalenka je sjajna i agresivna igračica, imala sam priliku da u prošlosti igram protiv nje, znala sam šta me čeka. Došla sam na turnir sa 50 odsto svojih mogućnosti, tako da sam ponosna na sebe kako sam odigrala ovaj meč – dodala je Nina Stojanović.

LISTA NAJPLAĆENIJIH: Đoković na NEOČEKIVANOM mestu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Analiza evropskih fudbalskih takmičenja sa Nebojšom Todorovićem! | Meridian Sport Fokus Podkast EP19

 
 

3 Komentara

    Samo se plašim da na kraju karijere ne bude jedino upamćena po tom miks dublu sa OI.

    Kako je krenula sve mi se više čini da će ipak na kraju tako i biti. Možda joj Nole izađe opet u susret u Parizu, samo se plašim da ne bude repriza Tokija.

    Ne znam zasto se i dalje pokreće ta tema ,to je izmedju nje i Djokovica i ne treba ulaziti u to .nije došla bas spremna za pvaj turnir izvukla je maksimum iz sebe

Postavi odgovor