NASTAVAK PRIPREMA: Novak Đoković odradio drugi trening u Melburnu!

Najbolji teniser na planeti, Novak Đoković, odradio je drugi trening od kako se nalazi u Melburnu.

Srpski as je još 5. januara stigao u Australiju kako bi se najbolje moguće pripremio za predstojeći prvi grend slem u sezoni, ali…

Usledila je jedna nesvakidašnja situacija. Novaku Đokoviću je oduzeta viza, smešten je u hotelsku izolaciju, gde je sve do 10. januara čekao presudu.

Pravda je na kraju trijumfovala, pa je sud doneo odluku da prvi reket sveta može da ostane u Australiji i nastavi pripreme za veliki turnir.

Imali smo prilike da vidimo kako je Novak Đoković već u ponedeljak odradio prvi trening u „Rod Lejver Areni“, a danas je usledio nastavak.

Kako navodi „AFP“, prvo je otišao u teretanu u kompleksu, gde se zagrejao, a zatim se sa svojim timom uputio put Centralnog terena, gde je nastavio pripreme za Australian Open, prvi gren slem u sezoni.

Turnir u Melburnu na programu je od 17. januara, da li će Novak Đoković uspeti da stigne do 21. grend slema u svojoj bogatoj karijeri i na taj način se upiše u istoriju belog sporta?

OGLASIO SE ATP: Kasno saopštenje o Novaku i Australijan Openu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Božićni specijal -TOP 10 penala i TOP 10 izjava! EP10

 
 

2 Komentara

    Mislim da će se prošetati kroz Australiju do finaala,pogotovu posle svega sto ku se izdešavalo kad proradi inat njegov ne bih NU bio protivnik

    Moraće Novak da pojača treninge kako bi nadoknadio izgubljeno za sve one dane provedene u zatočeništvu.

Postavi odgovor