Nadal: Pozitivna stvar je što se nisam povredio, moram da vidim da li telo može da izdrži sve napore

Rafael Nadal, nekada prvi teniser sveta je poražen u trećem kolu turnira u Barseloni od Aleksa De Minora.

“Kada se sve sabere, pozitivno je da sam mogao ponovo da igram. Samo nedelju dana ranije nisam verovao da je to moguće”, podseća Rafa da je otkazao učešće u Monte Karlu.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rsili putem mobilne aplikacije.

“Druga pozitivna stvar je da sam završio turnir ne povredivši se. Morao sam mnogo toga da preduzmem da se to ne bi dogodilo, ali uspeo sam. S druge strane, šteta je što nisam uspeo da igram kako sam želeo kako bih imao šansu za trijumf. Ali, morao sam da igram pod ručnom kočnicom. Drugačije nije moglo i to moram da prihvatim”.

Kakav Dušan, silni Dušan! Tenis godine Lajovića u Barseloni

Nadal se nada da bi mogao da učestvuje na Mastersu u Madridu, gde je prijavljen, kao i za turnir u Rimu i naravno za Rolan Garos.

“Videćemo kako će biti. Moj cilj je sada samo da igram turnire. A posle želim da mogu stvarno da ih igram. Ne zbog rezultata, nego da vidim da li mogu da se borim za uspeh, da budem u stanju da na terenu dam sve od sebe. Sada moram da vidim kako će moje telo izdržati naredne napore. Želim da igram tako da uvek imam šanse za pobedu, a ne kao u drugom setu protiv De Minora”.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Milsim da je pitanje samo kada ce doci do nove povrede kada je u pitanju Nadal

    Ja stvarno ne znam zasto muci svoje telo i zasto ne uziva u penziji covek?

    To je jedina dobra stvar sto nije doslo do povrede

    Nadal je vec za penziju, ili bar svakako više ne moze biti u vrhu svetskog tenisa

Postavi odgovor