Nadal u problemu: Osetio sam bol, nadam se da nije ozbiljno, ali...

Španski teniser Rafael Nadal je ispao u četvrtfinalu Brizbejna, tako što je propustio tri meč lopte i dozvolio Džordanu Tompsonu da režira preokret.

Ipak, da nije samo poraz problem, potvrdio je i sam Nadal, istakavši da i dalje ima probleme sa kukom.

“Bol je na istom mestu, ali osećam da je mišić u pitanju od umora. Prošle sezone je to bila tetiva i osećaj je bio potpuno drugačiji. Više sam osetio. Jedini problem je što je isto mesto, pa sam zabrinutiji nego inače”, rekao je Nadal i dodao:

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Nadam se da su mišići ’napunjeni’ posle nekoliko dana napora i veoma teškog meča. Već sam rekao da mi je cilj da budem konkurentan za nekoliko meseci. Tačno je da sam odigrao dva meča. Mnoge stvari mogu da se dogode mom telu posle godinu dana bez takmičenja. Nadam se da je samo mišić u tom predelu opterećen”.

Nadal je u Brizbejnu savladao Dominika Tima i Džejsona Kublera.

“Već sam rekao da nisam došao ovde da osvajam turnire. Došao sam da ponovo igram tenis i dam sve od sebe. Nadam se da ću se osećati bolje za nekoliko dana. Ako ne, uradiću testove. Videćemo šta se dešava”.

Nadal će naredne nedelje trenirati u Melburnu, gde 14. januara kreće Australijan open.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Bolje nego da naleti na Novaka pa da ga pregazi samo tako.

    Ne moze,ne vredi,povrede su ucinile svoje nazalost…

    Lepo ja rekoh brzo ce on u penziju…

Postavi odgovor