RUD HVALIO SRBINA: Đoković će uvek biti jedan od najboljih na svetu, ako ne i najbolji. Uvek će biti favorit, na svakom turniru!

Kasper Rud učestvovaće na završnom mastersu u Torinu, a kao glavnog favorita za osvajanje titule naveo je Novaka Đokovića!

Srpski teniser nalazi se u nešto drugačijem položaju nego što je navikao kada je u pitanju završni masters.

Zbog njegove odluke da ne primi vakcinu ulaz u brojne zemlje, kao i na mnoge turnire nije mu bio dozvoljen, pa ovoga puta manji znatno manji broj poena, nego što je to bio slučaj u prethodnim godinama.

Novak u teniskom smislu izgleda sjajno. Ali, nije imao mnogo sreće ove sezone sa njegovom situacijom, da nije mogao mnogo bodova da brani ili da se za njih bori. U neke zemlje mu nije bilo dozvoljeno da uđe, što je mnogo uticalo na njegov rejting – izjavio je Rud.

Koliko poštovanje ima prema Noletu svedoče i sledeće reči koje je izgovorio na račun našeg tenisera.

Za mene, Đoković će uvek biti jedan od najboljih na svetu, ako ne i najbolji. I uvek će biti favorit, na svakom turniru. Pokazao je to i ove godine, osvojio je Vimbldon, pa dva turnira u dve nedelje, uzeo je i masters u Rimu. Iako je igrao samo osam-devet turnira, po rejtingu je blizu prvih pet na svetu – zaključio je Rud.

SUSRET DVE VELIKE LEGENDE: Zbog Novaka mu žao što nije naučio srpski, evo o kome je reč! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Švajcarsku i osvoji dres! EP27 | Meridian

 

Postavi odgovor