Škola tenisa Janika Sinera: Medvedev bez rešenja za silovitog Italijana

Furiozno. Ekspresno. Silovito. Tako je u polufinalnom susretu mastersa u Majamiju izgledao Janik Siner. Nezaustavljivi 23-godišnji Italijan održao je čas tenisa Danilu Medvedevu i prepustio mu samo tri osvojena gema tokom jednog sata i 11 minuta nadmetanja.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDIpotpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Na centralnom terenu jedne od egzotičnijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama sve je proteklu u znaku samo jednog čeka. Klasu, ali i fantastičnu formu potvrdio je Siner, koji je slavio sa 6:1, 6:2 i tako rezervisao mesto u finalu.

Siner, koji je na putu do odlučujuće borbe redom bio bolji od Vavasorija, Grikspora, O’Konela i Mačača, u finalu će odmeriti snage sa pobednikom duela Grigor Dimitrov – Saša Zverev.

Poezija je bilo gledati rastrčanog Italijana, koji je prilikom svakog poena nekoliko sekundi kasnije bio na pravom mestu. “Pokrio” je sve delove terena i snažnim udarcima nizao direktne poene, a to je oružje za koje inferiorni Medvedev nije imao odgovor.

Bonus video:

Postavi odgovor