Šta se desilo sa teniskim terenom za Srpska open u Banjaluci?

Završen je 21. po redu čelindžer Banjaluka open i uprkos tome što je grad na Vrbasu prethodno dobio moderan teniski teren, na njemu nije odigran ni jedan meč.

Razlog tome je što teren nije odrađen na najbolji način, zbog čega je došlo do propadanja podloge, odnosno šljake i stvaranja velikih vodenih lokvi.

Šljaka je nedavno iz tih razloga morala da bude sklonjena, a prema posljednjim informacijama došlo je i do izlivanja kanalizacionih cevi, pa se teren već danima nalazi u izuzetno lošem stanju.

Slučajni prolaznik na ovaj prizor nikada ne bi mogao pomislio da se tu pre nepuna četiri meseca igrao ATP turnir Srpska open, na kome je učestvovao i Novak Đoković.

U izgradnju ovog kompleksa uloženo desetine miliona evra, a radovi nisu izvršeni do kraja. Šta da očekujemo uopšte od ovog terena u budućnosti. Iako je bilo je govora i o postavljanju pokretnog krova koji bi upravo mogao da spreči dalje propadanje, ali za sada se početak tih radova ne nazire.

Teren ima potencijal za višenamensku upotrebu i, kad je već izgrađen, trebalo bi da se stvore mogućnosti za to. Ipak, situacija je drugačija i teren je potpuno propao, što je tužna slika. Pitanje da li je uopšte bilo kom to sada u cilju.

359438210 615616640555092 4435863127314095558 n 1068x527 2

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    KUD JE OTIŠLA PITA NEKA IDE I TEPSIJA

    Glupo je ostaviti ga tako da dalje propada, neka se uradi dobra sanacija i teren pripremi za sledeću sezonu, a takođe ja bi naplatio i penale kompaniji koja je izvodila radove

    Uloženo toliko para ali niko nije nadgledao kvalitet radova, to je standardna priča na Balkanu

    Nema im treće, ili da ga poprave kako bi im služio ili da ga sruše

    Po svemu sudeći od “uloženih” 10 miliona evra 1 ili 2 su završili na nečijem privatnom računu

Postavi odgovor