Entoni Džošua dobio dobio zamenu za Dilijana Vajta

Entoni Džošua dobio je zamenu za Dilijana Vajta sa kojim je trebalo da odmeri snage u O2 Areni, ali je Vajt pao na antidoping testu. Kao alternativa uskočio je Robert Helenijus.

Bokserski spektakl biće održan ove subote.

Ovo je jako čudno s obzirom na to da je Helenijus imao borbu prošle nedelje. Međutim, kako je Vajt potpuno neočekivano pao na antidoping testu, moralo je ekspresno da se reaguje.

Podsetimo, Džošua je do 2019. godine bio vladar teške kategorije, kada ga je sa trona skinuo Endi Ruiz, koji je bio jedna od alternativa za Vajta.

Ruiz je u revanšu bio poražen od Džošue koji je povratio titule prvaka sveta, ali su onda usledila dva bolna poraza od Oleksandra Usika.

Samim tim, britanski bokser ima motiv više, pošto bi pobedom protiv Helenijusa mogao ponovo da ispliva kao izazaivač za šampionski pojas.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Za ovakve spektakle mora postojati alternativa,jer se ovako nesto ceka i suvim zlatom placa….Nismo daleko odmakli od gladijatorskih igara u Rimu!!!!

    Neko je morao da uskoči, previše love je u igri da bi se otkazao meč

Postavi odgovor