Nordi Mukiele blizu prelaska u Bajern

Nordi Mukiele stigao je kao veliko pojačanje u PSŽ, ali nije uspeo da zadovolji kriterijume Luisa Enrikea koji nema ništa protiv da ga proda minhenskom Bajernu.

Francuz je stigao u Pariz 2022. godine posle veoma uspešne epizode koje je imao u Lajpcigu.

Mladi i brzonogi desni bek stigao je na Park Prinčeva kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da se nametne kao prvo rešenje na svojoj poziciji.

Da je PSŽ imao velike planove za Mukielea svedoči ugovor koji je potpisao sa Sveicima. PSŽ je obavezao bivšeg igrača Lajpciga na pet godina.

Međutim, posle samo jedne odigrane sezone, PSŽ je voljan da ga prosledi Bajenu, koji ma velik deficit na mestu desnog beka.

Prema pisanju stranih medija Mukiele nema ništa protiv da se vrati u Nemačku, s obzirom da je upoznat sa načinom igre u Bundesligi.

Kako se dalje navodi transfer bi uskoro trebalo da bude ozvaničen, što bi značilo da će Mukiele biti prvo pojačanje za Bajern tokom zimskog prelaznog roka.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Bayern ualze u buducnost,to rade ozbiljni klubovim

    Pametna kupovina ako ga dovedu,tek on ima da raste u fidbalu

    Mukiele je strasan igrac,zna Bayern zasto ga zeli

    Ne znam samo šta će im on igrač koji sem brzine i snage na poseduje neke druge kvalitete ,za prosecnu ekilu

Postavi odgovor