Rajković ne mrda sa Majorke: Ja sam ovde srećan, ne postoji razlog da odem

Srpski golman Predrag Rajković izjavio je za radio Kadena SER da je srećan u Majorci i da ne planira da napušta španski klub.

“Da li je bilo ponuda za mene ovog leta? Ako su neke i stigle, meni niko ništa nije rekao. Ja sam ovde sasvim srećan, klub je odličan, kvalitet života je fantastičan, tako da nemam nijedan razlog da idem. Prošla sezona je bila dobra, nadam se da će predstojeća biti najmanje ista takva. Radimo na tome da budemo još bolji, da dostignemo što više mesto na tabeli”, istakao je Rajković.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Rajković se tokom priprema mučio sa povredama.

“Imao sam manji problem sa mišićem, ali biću sto odsto spreman za meč sa Las Palmasom. Naši navijači su jako dobri, strastveni, vole fudbal. Sviđa mi se što imamo veliku posetu, nadam se da će biti pun na svakoj utakmici ove sezone. Ipak, moram da kažem da su navijači Zvezde najbolji na svetu, trebalo bi da pogledate derbi sa Partizanom”, zaključio je srpski golman.

BONUS VIDEO:

3 Komentara

    Niko mu ništa nije rekao zato što i nije bilo ponuda

    Ima odlične uslove ,standardan je NS golu ,kvalitetna liga ..šta vise poželjeti

    Donekle si u pravu, verovatno jedino što može poželeti jeste bolji klub odnosno ugovor

Postavi odgovor