Bakočević posle Megdana za Meridian: Bio sam mnogo brži, bolji i luđi od Brazilca!

U petak, 15. marta, u Novom Sadu je održano četvrto po redu profesionalno MMA i K1 takmičenje “Megdan odabranih” na kojem smo mogli da uživamo u čak 11 borbi, uključujući i onu najzanimljiviju između Vase Bakočevića i poznatog brazilskog UFC takmičara, Hermesa Franku.

Najpoznatiji MMA borac na našim prostorima u potpunosti je opravdao ulogu favorita pošto je Franku savladao već u prvoj rundi. Bakočević je već na startu iznenadio Brazilca koji se odmah našao u problemima, a duel je odlučio ground n’ pound, nakon čega je arbitar prekinuo borbu.

 “Čujem ljude kako kažu da je bilo očekivano laka (pobeda). Ja nisam baš imao to u svojoj glavi, ipak se ovaj lik tukao sa svima, svuda po svetu. Znao sam da se neće uplašiti, ali isto tako i da sam mnogo brži, mnogo bolji, mnogo luđi i mnogo iskusniji”, rekao je Bakočević za Meridianbet odmah po završetku borbe.

tenis

Crnogorski borac je praktično rutinski izašao na kraj sa čak 15 godina starijim kolegom, ali Vaso navodi da izgled njegovog tela ponekad može da zavara protivnike.

“Kad se skinem i kad me pogledaš, deluje kao da sam iz kafane izašao. Ali, dobro, to može da zavara protivnike, da pomisle kako nisam spreman, a ja, brale, pun gas! Mada, nije mi se svidelo što su mi se pluća napunila za dva minuta, al’ dobro”, dodao je Bakočević.

Šta je sledeće za Bakočevića?

fudbal uživo

“Od ponedeljka sam ponovo u teretani, dižem tegove za svoju dušu. Mislim da ću imati dva lagana meča, a onda ponovo Megdan. Ako bude Belator u Švedskoj ili negde drugde, vrlo lako…”, otkrio je 29-godišnji Bakočevića sledeće izazove u karijeri.

Da li je vreme za UFC?

“Ja se nadam. Pazi, što se mene tiče, meni odgovara u Belatoru, ali ovo mi je četvrta pobeda u nizu, na poslednjih 12 mečeva – 11 pobeda, jedini poraz od (Andreja) Koreškova…”, poručio je popularni “Psychopath”, a potom od fana dobio crtež na poklon.

https://youtu.be/dLEVKs_TTXY

Postavi odgovor